Apple Watch Scherm Laten Maken: Een Snelle En Professionele Oplossing!

Apple Watch Scherm Reparatie

Apple Watch Scherm Laten Maken: Een Snelle En Professionele Oplossing!

Apple Watch Scherm Reparatie

Keywords searched by users: apple watch scherm laten maken apple watch scherm reparatie mediamarkt, apple watch glas vervangen prijs, coolblue apple watch reparatie, apple watch scherm kopen, apple watch scherm zelf vervangen, achterkant apple watch kapot, apple watch laten polijsten, reparatie apple watch

Apple Watch scherm laten maken: Kosten, Reparatiewinkels, Procedure en Tips

De Apple Watch is een populaire smartwatch die veel gebruikers wereldwijd hebben. Het scherm van de Apple Watch kan echter gevoelig zijn voor schade, zoals krassen, barsten of andere defecten. Als je Apple Watch scherm beschadigd is, wil je het wellicht laten maken. In dit artikel bespreken we de kosten van het laten maken van een Apple Watch scherm, waar je je Apple Watch scherm kunt laten repareren, de procedure voor het laten repareren van je Apple Watch scherm, alternatieve opties voor reparatie, garantie en verzekering voor Apple Watch schermreparaties, en tips voor het voorkomen van schade aan je Apple Watch scherm.

1. Kosten van het laten maken van een Apple Watch scherm

De kosten van het laten maken van een Apple Watch scherm kunnen variëren, afhankelijk van het model van je Apple Watch en de ernst van de schade. Hier zijn enkele richtprijzen die je kunt verwachten:

 • Voor een Apple Watch Series 1 of 2 schermreparatie hanteert Apple een vaste prijs van € 265,- in 2020.
 • Voor een Apple Watch Series 3 schermreparatie geldt een vaste prijs van € 295,- in 2020.
 • Voor een Apple Watch Series 4, 5, 6, 7 of 8 schermreparatie hanteert Apple een vaste prijs vanaf € 365,- in 2020.
 • Voor de Apple Watch SE kun je uitgaan van dezelfde prijzen als de Series 6.

Het kan echter zijn dat de prijzen sindsdien zijn gewijzigd, dus het is altijd goed om de actuele prijzen te controleren voordat je je Apple Watch laat repareren.

Daarnaast kunnen de kosten variëren als je ervoor kiest om je Apple Watch scherm te laten repareren bij een erkende Apple serviceprovider of een derde partij. Het is verstandig om prijzen te vergelijken voordat je een keuze maakt.

2. Waar kun je je Apple Watch scherm laten repareren?

Als je je Apple Watch scherm wilt laten repareren, zijn er verschillende opties beschikbaar:

Apple Store of erkende Apple serviceprovider: Je kunt je Apple Watch scherm laten repareren bij een Apple Store of een erkende Apple serviceprovider. Dit garandeert dat de reparatie wordt uitgevoerd door gecertificeerde technici met originele Apple-onderdelen. Je kunt via de website van Apple een afspraak maken voor een reparatie.

Derde partij reparatiewinkels: Er zijn ook verschillende derde partijen die gespecialiseerd zijn in Apple Watch reparaties, zoals Coolblue. Deze winkels kunnen mogelijk lagere prijzen aanbieden dan de officiële Apple reparatiewinkels. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de winkel betrouwbaar is en kwalitatieve onderdelen gebruikt.

Zelf repareren: Als je handig bent en ervaring hebt met het repareren van elektronica, kun je ervoor kiezen om je Apple Watch scherm zelf te vervangen. Er zijn online handleidingen en video’s beschikbaar die je kunnen begeleiden bij het reparatieproces. Houd er echter rekening mee dat door zelf te repareren de garantie van je Apple Watch mogelijk komt te vervallen.

3. Procedure voor het laten repareren van je Apple Watch scherm

Als je hebt besloten om je Apple Watch scherm te laten repareren bij een officiële Apple Store of een erkende Apple serviceprovider, volg dan deze stappen:

 1. Maak een afspraak: Ga naar de website van Apple of bel de klantenservice om een afspraak te maken voor de reparatie van je Apple Watch scherm.
 2. Neem je Apple Watch mee: Neem je Apple Watch mee naar de afspraak en zorg ervoor dat je een back-up van je gegevens maakt en je Apple Watch loskoppelt van je iPhone.
 3. Diagnose en reparatie: De technici zullen je Apple Watch onderzoeken om de exacte reparatiekosten vast te stellen. Vervolgens wordt je Apple Watch gerepareerd met originele Apple-onderdelen.
 4. Ophalen: Zodra de reparatie is voltooid, ontvang je een melding om je Apple Watch op te halen bij de winkel.

Voor reparaties bij derde partij winkels zul je de procedures van de specifieke winkel moeten opvolgen. Neem contact op met de winkel voor meer informatie.

4. Alternatieve opties voor het laten maken van je Apple Watch scherm

Als je de kosten van het laten maken van je Apple Watch scherm wilt verlagen of als je niet in de buurt van een officiële Apple Store of erkende serviceprovider bent, zijn er alternatieve opties beschikbaar:

Derde partij reparatiewinkels: Zoals eerder vermeld, zijn er verschillende betrouwbare derde partij reparatiewinkels die gespecialiseerd zijn in Apple Watch reparaties. Deze winkels kunnen mogelijk lagere prijzen aanbieden dan de officiële Apple reparatiewinkels.

Online reparatiebedrijven: Er zijn ook online reparatiebedrijven die Apple Watch schermreparaties aanbieden. Je stuurt je Apple Watch naar hun faciliteit en zij voeren de reparatie uit. Zorg ervoor dat je een gerenommeerd bedrijf kiest dat goede recensies heeft en garantie biedt op hun reparaties.

5. Garantie en verzekering voor Apple Watch schermreparaties

Als je Apple Watch nog binnen de garantieperiode valt, is het mogelijk dat de schermreparatie volledig gedekt wordt door Apple. Neem contact op met Apple Support om te controleren of je Apple Watch nog steeds onder de garantie valt en wat de mogelijkheden zijn voor reparatie.

Daarnaast kun je overwegen om een verzekering af te sluiten voor je Apple Watch, zoals een AppleCare+ plan. Dit kan de kosten van toekomstige schermreparaties dekken. Er zijn echter kosten verbonden aan het afsluiten van een AppleCare+ plan, dus overweeg de voor- en nadelen voordat je een beslissing neemt.

6. Tips voor het voorkomen van schade aan je Apple Watch scherm

Hoewel ongelukken kunnen gebeuren, zijn hier enkele tips om schade aan je Apple Watch scherm te voorkomen:

 • Gebruik een beschermende hoes: Overweeg het gebruik van een beschermende hoes of schermbeveiliging om je Apple Watch scherm te beschermen tegen krassen en stoten.
 • Vermijd contact met harde oppervlakken: Probeer je Apple Watch te allen tijde te beschermen tegen harde oppervlakken om schade aan het scherm te voorkomen.
 • Verwijder je Apple Watch tijdens risicovolle activiteiten: Als je deelneemt aan activiteiten die een verhoogd risico op schade met zich meebrengen, zoals sporten of klussen, is het verstandig om je Apple Watch af te doen om schade te voorkomen.
 • Houd je Apple Watch schoon: Zorg ervoor dat je regelmatig je Apple Watch schoonmaakt om vuil en stof te verwijderen, wat schade aan het scherm kan veroorzaken.

Door deze tips te volgen, kun je de levensduur van je Apple Watch scherm verlengen en de kans op schade minimaliseren.

Conclusie

Het laten maken van een Apple Watch scherm kan variërende kosten met zich meebrengen, afhankelijk van het model en de ernst van de schade. Je kunt kiezen tussen officiële Apple Stores, erkende serviceproviders of betrouwbare derde partij reparatiewinkels. Het volgen van de juiste procedure en het nemen van preventieve maatregelen kunnen helpen om schade aan je Apple Watch scherm te voorkomen. Neem altijd contact op met een professional voor specifieke vragen en om de meest actuele prijzen en mogelijkheden te verkrijgen voor het laten repareren van je Apple Watch scherm.

Veelgestelde vragen (FAQs)

1. Hoeveel kost het om een Apple Watch scherm te laten repareren bij Mediamarkt?

Mediamarkt biedt geen officiële reparatiediensten voor Apple Watch schermen. Het is daarom raadzaam om contact op te nemen met een erkende Apple serviceprovider of een andere betrouwbare reparatiewinkel voor prijsinformatie.

2. Wat is de prijs om het glas van een Apple Watch te laten vervangen?

De prijs voor het vervangen van het glas van een Apple Watch kan variëren, afhankelijk van het model en de ernst van de schade. Raadpleeg de officiële Apple-ondersteuning of een erkende Apple serviceprovider voor de actuele prijzen.

3. Kan Coolblue mijn Apple Watch repareren?

Ja, Coolblue biedt Apple Watch reparatiediensten aan. Je kunt je Apple Watch aanbieden bij Coolblue voor reparatie en deze wordt meestal binnen 2 dagen gerepareerd.

4. Kan ik zelf het scherm van mijn Apple Watch vervangen?

Het is mogelijk om het scherm van je Apple Watch zelf te vervangen als je handig bent en ervaring hebt met het repareren van elektronica. Er zijn online handleidingen en video’s beschikbaar die je kunnen begeleiden bij dit proces. Wees echter voorzichtig, omdat het zelf vervangen van het scherm de garantie van je Apple Watch mogelijk ongeldig maakt.

5. Mijn Apple Watch heeft ook schade aan de achterkant. Kan dit gerepareerd worden?

Schade aan de achterkant van je Apple Watch kan worden gerepareerd. Neem contact op met een erkende Apple serviceprovider of een betrouwbare reparatiewinkel voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten.

6. Kan ik mijn Apple Watch laten polijsten?

Ja, het is mogelijk om je Apple Watch te laten polijsten om krassen en andere oppervlaktebeschadigingen te verwijderen. Neem contact op met een erkende Apple serviceprovider of een specialistische reparatiewinkel om dit te laten doen.

7. Bieden reparatieservices garantie op Apple Watch schermreparaties?

Ja, zowel officiële Apple Stores als erkende Apple serviceproviders bieden garantie op Apple Watch schermreparaties. De garantieperiode kan variëren, dus vraag dit na bij de specifieke serviceprovider.

8. Wat kan ik doen om schade aan mijn Apple Watch scherm te voorkomen?

Om schade aan je Apple Watch scherm te voorkomen, kun je overwegen om een beschermende hoes of schermbeveiliging te gebruiken, contact met harde oppervlakken te vermijden, je Apple Watch tijdens risicovolle activiteiten af te doen en regelmatig schoon te maken om vuil en stof te verwijderen.

Categories: Top 97 Apple Watch Scherm Laten Maken

Apple Watch Scherm Reparatie
Apple Watch Scherm Reparatie

Voor schermreparaties hanteert Apple dezelfde prijzen die we hierboven genoemd hebben voor overige reparaties, dus: Apple Watch Ultra en Ultra 2: €619,- Apple Watch SE 2022: vanaf €239,- Apple Watch SE 2020: vanaf €265,-Als het glas op je Apple Watch beschadigd raakt, bieden wij hiervoor service aan tegen een vergoeding. Onopzettelijke schade valt niet onder de garantie van Apple. Bij je AppleCare+ abonnement komt beschadigd glas in aanmerking voor de toepasselijke dekking voor onopzettelijke schade door gebruik.Je meldt je Apple Watch op 2 manieren aan voor reparatie. Maak online een afspraak om je Watch in een van de Coolblue winkels af te leveren. Daar staan Apple serviceproviders voor je klaar om je te helpen. Je Apple Watch wordt binnen 2 dagen gerepareerd.

Kan Je Apple Watch Glas Vervangen?

Wanneer het glas van je Apple Watch beschadigd raakt, bieden wij een service aan om het te vervangen tegen een vergoeding. Het is belangrijk om te weten dat dergelijke schade niet gedekt wordt door de garantie van Apple. Als je echter een AppleCare+ abonnement hebt, komt beschadigd glas in aanmerking voor de passende dekking voor onopzettelijke schade door gebruik.

Waar Kan Je Apple Watch Laten Maken?

Waar kan je je Apple Watch laten repareren? Er zijn twee manieren om je Apple Watch aan te melden voor reparatie. Je kunt online een afspraak maken om je Watch af te leveren bij een van de Coolblue-winkels. Daar staan Apple serviceproviders klaar om je te helpen. Binnen 2 dagen wordt je Apple Watch gerepareerd. Deze service is beschikbaar vanaf 20 oktober 2023.

Wat Moet Je Doen Als Je Apple Watch Kapot Is?

Wat moet je doen als je Apple Watch kapot is? Op de Erkende Apple serviceprovider locaties bevinden zich gecertificeerde reparateurs van Apple die je Apple Watch kunnen repareren met originele onderdelen. Het repareren van je Apple Watch bij een Erkende Apple serviceprovider zorgt ervoor dat je garantie niet vervalt. Bovendien kunnen ze ook reparaties uitvoeren binnen de fabrieksgarantie, waarbij de kosten van de reparatie worden gedekt.

Gevonden 5 apple watch scherm laten maken

Apple Watch Reparatie: Dit Zijn De Kosten
Apple Watch Reparatie: Dit Zijn De Kosten
Opinie: Een Apple Watch-Scherm Repareren Is Veel Te Duur
Opinie: Een Apple Watch-Scherm Repareren Is Veel Te Duur
Opinie: Een Apple Watch-Scherm Repareren Is Veel Te Duur
Opinie: Een Apple Watch-Scherm Repareren Is Veel Te Duur
Apple Watch Vervanging Van Het Scherm - Ifixit Reparatiehandleiding
Apple Watch Vervanging Van Het Scherm – Ifixit Reparatiehandleiding
Apple Watch Series 6 Scherm Glas Vervangen - Youtube
Apple Watch Series 6 Scherm Glas Vervangen – Youtube

See more here: Australia.xemloibaihat.com

Learn more about the topic apple watch scherm laten maken.

See more: https://australia.xemloibaihat.com/category/politiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *