Ik Ontvang Geen Verjaardagsmeldingen Meer Op Facebook: Wat Te Doen?

Facebook Not Showing Birthday Notifications

Ik Ontvang Geen Verjaardagsmeldingen Meer Op Facebook: Wat Te Doen?

Facebook Not Showing Birthday Notifications

Keywords searched by users: ik krijg geen verjaardagsmeldingen meer op facebook ik krijg geen meldingen van vrienden op facebook, ik krijg geen meldingen meer op facebook, meldingen facebook aanzetten samsung, facebook meldingen kan geen verbinding maken, verjaardagen facebook-vrienden, facebook-meldingen vrienden aanzetten, wat zijn pushmeldingen facebook, meldingen facebook verdwenen

Ik krijg geen verjaardagsmeldingen meer op Facebook: Problemen identificeren en oplossen

Facebook is een populair platform dat mensen met elkaar verbindt en hen in staat stelt om belangrijke momenten in elkaars leven te delen. Een van de manieren waarop Facebook dit mogelijk maakt, is door verjaardagsmeldingen te versturen. Het kan echter voorkomen dat je geen verjaardagsmeldingen meer ontvangt op Facebook. In dit artikel zullen we de mogelijke oorzaken van dit probleem bespreken en stap voor stap uitleggen hoe je dit probleem kunt oplossen en weer verjaardagsmeldingen kunt ontvangen.

Probleem identificeren: Waarom ontvang ik geen verjaardagsmeldingen meer op Facebook?

Er zijn verschillende redenen waarom je geen verjaardagsmeldingen meer kunt ontvangen op Facebook. De meest voorkomende oorzaken zijn:

 • Verkeerd geconfigureerde meldingsinstellingen
 • Verborgen verjaardagen
 • Uitgeschakelde meldingsgeluiden
 • Geen toegang tot pushmeldingen, e-mailmeldingen en/of tekstmeldingen
 • Verbinding problemen met de Facebook server

Om het probleem op te lossen, zullen we stap voor stap door elke mogelijke oorzaak en de bijbehorende oplossing gaan.

Verificatie van meldingsinstellingen

Allereerst is het belangrijk om te controleren of je meldingsinstellingen correct zijn geconfigureerd. Volg de onderstaande stappen om je meldingsinstellingen op Facebook te controleren en aan te passen:

 1. Log in op je Facebook-account.
 2. Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek van de pagina om het dropdown-menu te openen.
 3. Scroll naar beneden en klik op “Instellingen en privacy”.
 4. In het menu dat verschijnt, klik op “Instellingen”.
 5. In het linkermenu, klik op “Meldingen”.

Als je een mobiele app gebruikt, kunnen de stappen iets anders zijn. Navigeer naar het meldingsinstellingenmenu op je Facebook-app en zoek naar de relevante opties voor verjaardagsmeldingen.

Instellingen voor verjaardagsmeldingen

Als je eenmaal in het meldingsinstellingenmenu bent, is het tijd om specifiek te kijken naar de instellingen voor verjaardagsmeldingen. Volg de onderstaande stappen om deze instellingen te wijzigen:

 • Zorg ervoor dat de optie “Verjaardagen” is ingeschakeld. Als deze uitgeschakeld is, schakel deze dan in.
 • Controleer ook of de tijdzone correct is ingesteld. Als de tijdzone niet correct is, pas deze dan aan naar jouw locatie.
 • Als je wilt, kun je ook het tijdstip aanpassen waarop je de verjaardagsmeldingen wilt ontvangen. Kies een tijd die voor jou het meest geschikt is.

Door deze stappen te volgen, zou je meldingsinstellingen voor verjaardagen nu correct geconfigureerd moeten zijn.

Probleemoplossing: Verborgen verjaardagen

Soms worden verjaardagen niet weergegeven in de meldingen omdat ze verborgen zijn. Het is mogelijk dat je de privacyinstellingen voor verjaardagen hebt aangepast, waardoor anderen jouw verjaardag niet kunnen zien. Volg de onderstaande instructies om je privacyinstellingen voor verjaardagen te controleren en te wijzigen:

 1. Log in op je Facebook-account.
 2. Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek van de pagina om het dropdown-menu te openen.
 3. Scroll naar beneden en klik op “Instellingen en privacy”.
 4. In het menu dat verschijnt, klik op “Instellingen”.
 5. In het linkermenu, klik op “Privacy”.
 6. Zoek naar de sectie “Wie kan je verjaardag zien?” en controleer of de instellingen hiervoor juist zijn. Als je verjaardag is ingesteld op “Alleen ik”, dan kunnen anderen je verjaardag niet zien en zul je dus ook geen verjaardagsmeldingen ontvangen.
 7. Als je wilt dat anderen je verjaardag kunnen zien en je verjaardagsmeldingen wilt ontvangen, wijzig dan de instellingen naar een meer geschikte optie, zoals “Vrienden” of “Openbaar”.

Nadat je deze instellingen hebt gewijzigd, zul je weer verjaardagsmeldingen ontvangen als anderen je verjaardag kunnen zien.

Uitschakelen van meldingsgeluiden

Soms hoor je geen geluid wanneer je verjaardagsmeldingen ontvangt vanwege de meldingsgeluideninstellingen op Facebook. Volg de onderstaande instructies om meldingsgeluiden uit te schakelen of te wijzigen:

 1. Log in op je Facebook-account.
 2. Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek van de pagina om het dropdown-menu te openen.
 3. Scroll naar beneden en klik op “Instellingen en privacy”.
 4. In het menu dat verschijnt, klik op “Instellingen”.
 5. In het linkermenu, klik op “Meldingen”.
 6. Scroll naar beneden naar de sectie “Meldingsgeluiden” en zorg ervoor dat de optie “Geluiden afspelen bij meldingen” is uitgeschakeld.

Na het uitschakelen van de meldingsgeluiden ontvang je nog steeds verjaardagsmeldingen, maar hoor je geen geluid meer wanneer je ze ontvangt.

Alternatieve meldingsmethoden

Als je nog steeds geen verjaardagsmeldingen ontvangt na het controleren en aanpassen van je meldingsinstellingen, zijn er alternatieve meldingsmethoden die je kunt inschakelen. Hier zijn enkele opties:

 • Pushmeldingen: Deze meldingen worden weergegeven op je apparaat zelf, zoals je telefoon of tablet. Ga naar de instellingen van je apparaat en zorg ervoor dat je pushmeldingen voor de Facebook-app hebt ingeschakeld.
 • E-mailmeldingen: Je kunt e-mailmeldingen inschakelen zodat je een e-mail ontvangt telkens wanneer er een verjaardag is. Ga naar de meldingsinstellingen op Facebook en zorg ervoor dat je e-mailmeldingen hebt ingeschakeld.
 • Tekstmeldingen: Als je een mobiel telefoonnummer aan je Facebook-account hebt gekoppeld, kun je tekstmeldingen inschakelen. Ga naar de meldingsinstellingen op Facebook en zorg ervoor dat je tekstmeldingen hebt ingeschakeld.

Met behulp van deze alternatieve meldingsmethoden kun je ervoor zorgen dat je geen enkele verjaardag mist.

Geplande evenementen en uitnodigingen

Ten slotte kunnen verjaardagsmeldingen ook gerelateerd zijn aan geplande evenementen en uitnodigingen op Facebook. Als je bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje hebt gepland en de genodigden hebben de meldingsinstellingen voor evenementen niet correct geconfigureerd, dan ontvangen ze mogelijk geen verjaardagsmeldingen.

Om je geplande evenementen en uitnodigingen op Facebook te bekijken, volg je deze stappen:

 1. Log in op je Facebook-account.
 2. Klik op het pijltje in de rechterbovenhoek van de pagina om het dropdown-menu te openen.
 3. Klik op “Evenementen” om je geplande evenementen te bekijken.
 4. Klik bovenaan op “Je evenementen” om alle evenementen waarvoor je bent uitgenodigd te bekijken.

Als je geen meldingen ontvangt voor geplande evenementen en uitnodigingen, controleer dan of je meldingsinstellingen voor evenementen correct zijn geconfigureerd en of er geen problemen zijn met de meldingsinstellingen van de genodigden.

Conclusie

Als je geen verjaardagsmeldingen meer ontvangt op Facebook, kan dit verschillende oorzaken hebben. Door je meldingsinstellingen te controleren, verborgen verjaardagen op te sporen, meldingsgeluiden uit te schakelen en alternatieve meldingsmethoden in te schakelen, kun je dit probleem oplossen en ervoor zorgen dat je geen enkele verjaardag meer mist. Volg de bovenstaande stappen en geniet weer van de verjaardagsmeldingen op Facebook!

Veelgestelde vragen

1. Waarom ontvang ik geen verjaardagsmeldingen meer?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je geen verjaardagsmeldingen meer ontvangt op Facebook, zoals verkeerd geconfigureerde meldingsinstellingen, verborgen verjaardagen, uitgeschakelde meldingsgeluiden, geen toegang tot alternatieve meldingsmethoden of verbinding problemen met de Facebook-server. Door de bovenstaande stappen te volgen, kun je het probleem identificeren en oplossen.

2. Hoe kan ik mijn meldingsinstellingen voor verjaardagen controleren en aanpassen?

Om je meldingsinstellingen voor verjaardagen op Facebook te controleren en aan te passen, log je in op je account, ga je naar de instellingen en navigeer je naar het meldingsinstellingenmenu. Zorg ervoor dat de optie “Verjaardagen” is ingeschakeld en pas indien nodig de tijdzone en het tijdstip aan.

3. Waarom hoor ik geen geluid wanneer ik verjaardagsmeldingen ontvang?

Als je geen geluid hoort bij verjaardagsmeldingen op Facebook, kan dit te wijten zijn aan de meldingsgeluideninstellingen. Zorg ervoor dat de optie “Geluiden afspelen bij meldingen” is uitgeschakeld in de meldingsinstellingen op Facebook.

Categories: Verzamelen 63 Ik Krijg Geen Verjaardagsmeldingen Meer Op Facebook

Facebook Not Showing Birthday Notifications
Facebook Not Showing Birthday Notifications

Klik rechtsboven op je paginafoto en vervolgens op Instellingen en privacy. Klik op Instellingen en klik vervolgens in het linkermenu op Meldingen. Selecteer welke meldingen je wilt ontvangen op Facebook.Veeg indien nodig omlaag en tik op Instellingen en privacy > Instellingen. Veeg omlaag tot u bij het kopje ‘Voorkeuren’ komt. Tik op Meldingen. Tik op een van de opties, zoals Verjaardagen.Als je bij Geboortedatum en Geboortejaar op het slotje tikt, heb je de keuze tussen drie instellingen. Wil je dat iedereen deze gegevens kan zien, of alleen je vrienden, of mag jij alleen deze informatie lezen.

Je meldingen in- of uitschakelen:
 1. Tik rechtsonder op Facebook op .
 2. Tik op Instellingen en privacy en vervolgens op Instellingen.
 3. Tik onder Voorkeuren op Meldingen.
 4. Scrol omlaag naar Waar je meldingen ontvangt en tik op Push.
 5. Tik op de schuifknop naast Geluiden/trillen om meldingsgeluiden in of uit te schakelen.
Bijgewerkte ervaring voor mobiele browser
 1. Tik in je overzicht op .
 2. Tik op Instellingen en privacy.
 3. Tik op Instellingen.
 4. Tik op Meldingsinstellingen.
 5. Tik hier om aan te passen hoe en waarover je meldingen ontvangt.

Waarom Krijg Ik Geen Melding Meer Van Verjaardagen Op Facebook?

Waarom krijg ik geen melding meer van verjaardagen op Facebook? Om weer meldingen te ontvangen van verjaardagen op Facebook, volg je deze stappen: Veeg indien nodig omlaag op je startscherm en tik vervolgens op ‘Instellingen en privacy’. Ga naar ‘Instellingen’ door nogmaals omlaag te vegen. Zoek het kopje ‘Voorkeuren’ en tik erop. Scroll omlaag tot je ‘Meldingen’ ziet staan en tik erop. Kies vervolgens een van de opties, zoals ‘Verjaardagen’. Zo ben je er zeker van dat je meldingen ontvangt van verjaardagen. Gedaan op 24 januari 2023.

Waarom Krijgen Vrienden Geen Melding Van Mijn Verjaardag?

Waarom krijgen mijn vrienden geen melding van mijn verjaardag? Als je op het slotje tikt naast Geboortedatum en Geboortejaar, heb je de keuze uit drie verschillende instellingen. Je kunt ervoor kiezen dat iedereen deze gegevens kan zien, alleen je vrienden, of alleen jijzelf. Dit kun je aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeur. Op 3 november 2020 waren deze instellingen beschikbaar.

Hoe Zet Ik Facebook Meldingen Aan?

Hoe zet ik Facebook meldingen aan?

Om Facebook meldingen in of uit te schakelen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Tik rechtsonder op het Facebook icoon.
2. Tik vervolgens op Instellingen en privacy en daarna op Instellingen.
3. Ga naar Voorkeuren en tik op Meldingen.
4. Scroll omlaag naar Waar jemeldingenontvangt en tik op Push.
5. Tik op de schuifknop naast Geluiden/trillen om meldingsgeluiden in of uit te schakelen.

Hoe Kan Ik Sms Updates Uitschakelen Op Facebook?

Hoe kan ik sms-updates uitschakelen op Facebook?

Om sms-updates uit te schakelen op Facebook, volg je de onderstaande stappen:

1. Open de Facebook-app op je mobiele apparaat.
2. Tik op het menu (meestal gevormd als drie horizontale lijnen) in de rechterbenedenhoek van het scherm.
3. Scroll naar beneden en tik op “Instellingen en Privacy”.
4. Tik op “Instellingen”.
5. Tik op “Meldingsinstellingen”.
6. Tik op de optie “Aanpassen” om te bepalen welke meldingen je wilt ontvangen.

Op deze manier kun je de sms-meldingen aanpassen en ervoor kiezen om ze uit te schakelen als je geen sms-updates van Facebook meer wilt ontvangen.

Ontdekken 34 ik krijg geen verjaardagsmeldingen meer op facebook

Hoe Verjaardagsmeldingen Op De Facebook-App Uit Te Schakelen? | Freewaysocial
Hoe Verjaardagsmeldingen Op De Facebook-App Uit Te Schakelen? | Freewaysocial
Verjaardagen Zien Op Facebook Op Een Iphone Of Ipad: 12 Stappen (Met Afbeeldingen) - Wikihow
Verjaardagen Zien Op Facebook Op Een Iphone Of Ipad: 12 Stappen (Met Afbeeldingen) – Wikihow

See more here: Australia.xemloibaihat.com

Learn more about the topic ik krijg geen verjaardagsmeldingen meer op facebook.

See more: blog https://australia.xemloibaihat.com/category/politiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *