MF BIL – Taknak Mengaku Lyrics | Website that provides top lyrics

Are you looking for a topic MF BIL – Taknak Mengaku Lyrics right? If so, then you can watch it right here.

MF BIL – Taknak Mengaku Lyrics | You can find many of the best lyrics here

Tak nak mengaku
Brapa banyak kali masih nak tipu
Tak nak mengaku taknak mengaku

Berapa lama masih kau tak nak mengaku
Orang tanya terus muka keliru
Ramai tekan still tak nak mengaku
Nak detak mane muka yang tak tahu malu

Tak nak mengaku tak nak mengaku
Takut sangat sampai tak nak tak nak mengaku tak nak mengaku muka tak tau malu
Tak nak mengaku

Asyik mintak tolong
Dah buat salah pun asyik perlu nak bergantung
Kat orang orang lain
Janji-janji dah tak penting
Kawan kawan pun nak saing
Pikir semua main main
Dengan crew
Baru nak gaduh
Itu tak perlu
Pakai cara yang kotor
Pe yang dibilang tak benar
Kau suka buat cerita
Ku yang orang tengah
Lu aim pun tak kena
Oh no no no no
Salah orang kau tipu
Aku go go go go
Aku go with the flow
Aku call kau decline
Aku buat baek tiba kau menghilang
Amaciam duit orang kau pun cukai
Berapa lama masih kau tak nak mengaku
Orang tanya terus muka keliru
Ramai tekan still tak nak mengaku
Nak detak mane muka yang tak tahu malu

Tak nak mengaku tak nak mеngaku
Takut sangat sampai tak nak tak nak mengaku tak nak mengaku muka tak tau malu
Tak nak mengaku

Jangan salah faham
Tapi mungkin itu fakta
Jangan asyik bеrdendam
Takut sendiri yang susah
Pikir la sendiri
Kalau tak takut mati
Pikir orang disekelingi
Masih gangggu lagi
Keluh ku kesar
Ego ku besar
Bile dah susah baru dah sibuk nk cari benar
Tengok siapa ada
Ape pikir lame nah
Tak hormat orang tua
Kau sibuk kejar kan harta
Lu ego wa let go
Tak kisah masuk campur
Aku kan buat bodoh
Jalan dulu jgn slow mo
Masih tak nak mengaku
Kau susah kan aku
Masih tak nak mengaku

Tak nak mengaku tak nak mengaku
Takut sangat sampai tak nak tak nak mengaku tak nak mengaku muka tak tau malu
Tak nak mengaku

You can find more useful information here: See here

MF BIL – Taknak Mengaku Lyrics And searches related to this topic

#BIL #Taknak #Mengaku #Lyrics

MF BIL – Taknak Mengaku Lyrics

>>See more useful information provided by us here: See more here.

Review the information related to the topic MF BIL – Taknak Mengaku Lyrics again

Tak nak mengaku
Brapa banyak kali masih nak tipu
Tak nak mengaku taknak mengaku

Berapa lama masih kau tak nak mengaku
Orang tanya terus muka keliru
Ramai tekan still tak nak mengaku
Nak detak mane muka yang tak tahu malu

Tak nak mengaku tak nak mengaku
Takut sangat sampai tak nak tak nak mengaku tak nak mengaku muka tak tau malu
Tak nak mengaku

Asyik mintak tolong
Dah buat salah pun asyik perlu nak bergantung
Kat orang orang lain
Janji-janji dah tak penting
Kawan kawan pun nak saing
Pikir semua main main
Dengan crew
Baru nak gaduh
Itu tak perlu
Pakai cara yang kotor
Pe yang dibilang tak benar
Kau suka buat cerita
Ku yang orang tengah
Lu aim pun tak kena
Oh no no no no
Salah orang kau tipu
Aku go go go go
Aku go with the flow
Aku call kau decline
Aku buat baek tiba kau menghilang
Amaciam duit orang kau pun cukai
Berapa lama masih kau tak nak mengaku
Orang tanya terus muka keliru
Ramai tekan still tak nak mengaku
Nak detak mane muka yang tak tahu malu

Tak nak mengaku tak nak mеngaku
Takut sangat sampai tak nak tak nak mengaku tak nak mengaku muka tak tau malu
Tak nak mengaku

Jangan salah faham
Tapi mungkin itu fakta
Jangan asyik bеrdendam
Takut sendiri yang susah
Pikir la sendiri
Kalau tak takut mati
Pikir orang disekelingi
Masih gangggu lagi
Keluh ku kesar
Ego ku besar
Bile dah susah baru dah sibuk nk cari benar
Tengok siapa ada
Ape pikir lame nah
Tak hormat orang tua
Kau sibuk kejar kan harta
Lu ego wa let go
Tak kisah masuk campur
Aku kan buat bodoh
Jalan dulu jgn slow mo
Masih tak nak mengaku
Kau susah kan aku
Masih tak nak mengaku

Tak nak mengaku tak nak mengaku
Takut sangat sampai tak nak tak nak mengaku tak nak mengaku muka tak tau malu
Tak nak mengaku

Thank you very much for your interest in our article. We hope this information is of great value to you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *