Pdf Maken Van Foto Met Iphone – Eenvoudige Stappen Voor Perfecte Resultaten

How to Convert Photo to PDF in iPhone (2021)

Pdf Maken Van Foto Met Iphone – Eenvoudige Stappen Voor Perfecte Resultaten

How To Convert Photo To Pdf In Iphone (2021)

Keywords searched by users: pdf maken van foto iphone foto pdf maken iphone gratis, pdf maken van meerdere foto’s iphone, foto naar pdf gratis, pdf maken van foto samsung, pdf-bestand maken op telefoon, iphone notitie naar pdf, pdf iphone camera, jpg naar pdf

Hoe maak je een PDF van een foto op je iPhone?

Als je een foto op je iPhone hebt die je wilt converteren naar een PDF-bestand, zijn er verschillende methoden die je kunt gebruiken. In dit artikel bespreken we twee manieren om een foto naar een PDF om te zetten: gebruik van de ingebouwde functionaliteit van de iPhone en gebruik van een externe app.

Methode 1: Gebruik de ingebouwde functionaliteit van de iPhone

De iPhone heeft een ingebouwde functionaliteit waarmee je een foto kunt converteren naar een PDF-bestand. Volg de onderstaande stappen om dit te doen:

1. Open de Foto’s-app op je iPhone en zoek de foto die je wilt converteren naar een PDF.
2. Tik op de deelknop onderaan het scherm (het pictogram dat lijkt op een vierkant met een pijl omhoog).
3. Blader door de onderste rij met opties en tik op ‘Afdrukken’.
4. Je ziet nu een voorbeeld van de foto. Zoom eventueel in of uit om het gewenste deel van de foto te selecteren.
5. Maak met je vingers een knijpbeweging op het voorbeeld van de foto om deze uit te vergroten.
6. Tik op de deelknop in de rechterbovenhoek van het scherm.
7. Er verschijnt een lijst met opties om de foto te delen. Scrol naar links totdat je ‘Opslaan als PDF’ ziet.
8. Tik op ‘Opslaan als PDF’ en kies de gewenste locatie om de PDF op te slaan.

Op deze manier kun je de ingebouwde functionaliteit van de iPhone gebruiken om een foto naar een PDF-bestand te converteren. Het eindresultaat is een PDF-bestand dat je kunt opslaan of delen.

Methode 2: Gebruik een externe app

Naast de ingebouwde functionaliteit van de iPhone zijn er ook verschillende apps beschikbaar waarmee je foto’s kunt omzetten naar PDF-bestanden. Hieronder volgen de stappen om een externe app te gebruiken:

Stap 1: Installeer een PDF-conversie-app op je iPhone

Ga naar de App Store op je iPhone en zoek naar een PDF-conversie-app, zoals “PDF Converter” of “Adobe Scan”. Download en installeer de app die je verkiest door op de knop ‘Download’ te tikken.

Stap 2: Open de app en importeer de foto die je wilt converteren

Zodra de app is geïnstalleerd, open je deze op je iPhone. Volg de aanwijzingen op het scherm om toegang te geven tot je foto’s. Kies vervolgens de foto die je wilt converteren naar een PDF-bestand en importeer deze in de app.

Stap 3: Pas eventuele instellingen aan en converteer de foto naar PDF-formaat

Afhankelijk van de app die je gebruikt, kun je mogelijk enkele instellingen aanpassen voordat je de foto naar PDF-formaat converteert. Bijvoorbeeld: je kunt de paginagrootte, marges en kwaliteit instellen. Zodra je tevreden bent met de instellingen, tik je op de knop ‘Converteren’ om de foto naar PDF-formaat om te zetten.

Stap 4: Sla de PDF op of deel deze via verschillende kanalen

Nadat de conversie is voltooid, kun je de resulterende PDF opslaan op je iPhone of deze delen met anderen via verschillende kanalen. In de meeste apps kun je de PDF opslaan op je apparaat, verzenden via e-mail of delen via berichtapps of sociale media.

Dat is het! Met behulp van een externe app kun je een foto op je iPhone eenvoudig converteren naar een PDF-bestand. Het proces kan iets variëren, afhankelijk van de app die je kiest, maar over het algemeen zou het vrij eenvoudig moeten zijn.

FAQs

1. Is er een gratis manier om een foto naar een PDF om te zetten op mijn iPhone?

Ja, er zijn verschillende gratis apps beschikbaar in de App Store waarmee je foto’s kunt omzetten naar PDF-bestanden op je iPhone. Enkele populaire gratis apps zijn “PDF Converter” en “Adobe Scan”.

2. Kan ik meerdere foto’s tegelijkertijd converteren naar een enkel PDF-bestand op mijn iPhone?

Ja, de meeste PDF-conversie-apps op de iPhone bieden de mogelijkheid om meerdere foto’s tegelijkertijd naar een enkel PDF-bestand te converteren. Je kunt eenvoudig meerdere foto’s selecteren en ze in één keer converteren naar een PDF.

3. Kan ik een PDF maken van een foto op een Samsung-telefoon?

Ja, de meeste Samsung-telefoons hebben ook ingebouwde functionaliteit voor het converteren van foto’s naar PDF-bestanden. Raadpleeg de handleiding van je Samsung-telefoon of zoek online naar specifieke instructies voor jouw model.

4. Kan ik een PDF-bestand maken op mijn telefoon zonder extra apps te installeren?

Ja, naast het gebruik van apps zijn er ook andere manieren om een PDF-bestand te maken op je telefoon. Bijvoorbeeld, als je Microsoft Office op je telefoon hebt geïnstalleerd, kun je een Office-document (zoals een Word- of Excel-bestand) naar PDF converteren zonder extra apps te installeren.

5. Kan ik een notitie op mijn iPhone converteren naar een PDF-bestand?

Ja, je kunt notities op je iPhone omzetten naar PDF-bestanden. Open de Notities-app en tik op de notitie die je wilt converteren. Tik op de deelknop en kies ‘Afdrukken’. Volg vervolgens de stappen voor het converteren naar PDF, zoals hierboven beschreven.

6. Kan ik een PDF-bestand maken met de camera van mijn iPhone?

Hoewel je geen directe mogelijkheid hebt om met de camera van je iPhone een PDF-bestand te maken, kun je apps gebruiken zoals “Adobe Scan” die de camera van je iPhone gebruiken om foto’s vast te leggen en deze automatisch om te zetten naar PDF-bestanden.

7. Hoe kan ik een JPG-bestand converteren naar een PDF op mijn iPhone?

Met behulp van de ingebouwde functionaliteit van de iPhone of een externe app kun je een JPG-bestand eenvoudig converteren naar een PDF-bestand. Volg de stappen in dit artikel om een foto naar PDF te converteren en deze methode is ook van toepassing op het converteren van JPG-bestanden.

Categories: Update 33 Pdf Maken Van Foto Iphone

How to Convert Photo to PDF in iPhone (2021)
How to Convert Photo to PDF in iPhone (2021)

Foto in afdrukmenu als pdf-bestand afdrukken of opslaan

Als alternatief kunt u de foto, wanneer Acrobat Pro is geïnstalleerd, ook als pdf-bestand “afdrukken”, daarvoor moet u bij Windows in het afdrukmenu de virtuele printer Microsoft Print to PDF selecteren en dan wordt de foto als pdf-bestand uitgevoerd.Open Acrobat en kies “Gereedschappen” > “PDF maken”. Selecteer waarvan je een PDF wilt maken: één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie. Klik afhankelijk van het type op “Maken” of “Volgende”.

PDF maken via Boeken-app (iBooks)
 1. Open het document dat je wilt bekijken, bijvoorbeeld een foto of webpagina.
 2. Tik op de deelknop en tik op het oranje Boeken-icoon.
 3. Er wordt nu een PDF aangemaakt, die je in iBooks kunt bekijken.
Bestanden (vanaf iOS 11)
 1. Open de pdf via bijvoorbeeld de app Safari of Mail.
 2. Tik onder in beeld op het pictogram ‘Delen’ .
 3. Tik op Bewaar in Bestanden.
 4. Tik op iCloud Drive.
 5. Tik rechtsboven op Bewaar (iOS 13/iPadOS 13 of hoger) of Voeg toe (iOS 12 of lager).
 6. De pdf is opgeslagen in iCloud. …
 7. Het bestand verschijnt in beeld.
Selecteer Opslaan .
 1. Als het bestand eerder is opgeslagen, selecteert u Bestand > Een kopie opslaan. Als het bestand niet is opgeslagen, selecteert u Bestand > Opslaan als.
 2. Selecteer Bladeren om de locatie op uw computer te kiezen waar u het bestand wilt opslaan.
 3. Selecteer PDF in de vervolgkeuzelijst.
 4. Kies Opslaan.

Hoe Maak Ik Een Pdf Van Mijn Foto?

Hoe maak ik een PDF van mijn foto?
Om een foto om te zetten naar een PDF-bestand, kun je ervoor kiezen om de foto te printen of op te slaan als een PDF-bestand in het afdrukmenu. Als je Acrobat Pro hebt geïnstalleerd, kun je ook de optie “afdrukken” selecteren en de foto als een PDF-bestand opslaan. Om dit te doen in Windows, moet je de virtuele printer “Microsoft Print to PDF” selecteren in het afdrukmenu. Op deze manier wordt de foto omgezet naar een PDF-bestand.

Hoe Maak Je Pdf Op Iphone?

Hoe maak je een PDF op iPhone?
Vanaf iOS 11 kun je PDF’s openen via bijvoorbeeld de app Safari of Mail. Om een bestand op te slaan als PDF, tik je onderaan het scherm op het pictogram ‘Delen’. Vervolgens selecteer je ‘Bewaar in Bestanden’ en kies je voor iCloud Drive. Afhankelijk van je iOS-versie tik je rechtsboven op ‘Bewaar’ (iOS 13/iPadOS 13 of hoger) of ‘Voeg toe’ (iOS 12 of lager). De PDF wordt nu opgeslagen in iCloud en het bestand zal verschijnen op je scherm. Laatst bijgewerkt op 24 januari 2023.

Hoe Kun Je Iets Opslaan Als Pdf?

Hoe sla je iets op als PDF? Om een bestand op te slaan als PDF zijn er een paar stappen die je moet volgen. Ten eerste, selecteer “Opslaan” als het bestand al eerder is opgeslagen. Als het bestand nog niet is opgeslagen, selecteer dan “Opslaan als”. Kies vervolgens de gewenste locatie op je computer waar je het bestand wilt opslaan door te bladeren. In de vervolgkeuzelijst selecteer je “PDF”. Ten slotte, klik op “Opslaan” om het bestand op te slaan.

Hoe Maak Je Een Pdf-Bestand?

Om een pdf-bestand te maken, open je Acrobat en selecteer je “Gereedschappen” en vervolgens “PDF maken”. Hier heb je de mogelijkheid om te kiezen waarvan je een PDF wilt maken, zoals één bestand, meerdere bestanden, gescande documenten of een andere optie. Afhankelijk van het type selecteer je vervolgens “Maken” of “Volgende” om het proces te voltooien.

Gevonden 31 pdf maken van foto iphone

Pdf-Bestanden Maken Op Een Iphone Of Ipad - Appletips
Pdf-Bestanden Maken Op Een Iphone Of Ipad – Appletips
Pdf-Bestanden Maken Op Een Iphone Of Ipad - Appletips
Pdf-Bestanden Maken Op Een Iphone Of Ipad – Appletips
3 Gratis Manieren Om Een Foto In Een Pdf Om Te Zetten
3 Gratis Manieren Om Een Foto In Een Pdf Om Te Zetten
Pdf'S Bewaren En Wijzigen In De Boeken-App Op Uw Iphone Of Ipad - Apple Support (Nl)
Pdf’S Bewaren En Wijzigen In De Boeken-App Op Uw Iphone Of Ipad – Apple Support (Nl)
Pdf-Formulieren Invullen Op Een Iphone Of Ipad - Appletips
Pdf-Formulieren Invullen Op Een Iphone Of Ipad – Appletips
3 Gratis Manieren Om Een Foto In Een Pdf Om Te Zetten
3 Gratis Manieren Om Een Foto In Een Pdf Om Te Zetten

See more here: Australia.xemloibaihat.com

Learn more about the topic pdf maken van foto iphone.

See more: blog https://australia.xemloibaihat.com/category/politiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *